khahaber

khahaber haber merkezi haber nedese biz ordayız

kırkkalehaberajansı

kırkkalehaberajansı
haber

8 Ocak 2011 Cumartesi

Silahlı Çatışma: 2 Ölü


Çatışmada başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybeden Aziz Şener isimli vatandaşın o sırada oradan geçtiği ve tesadüfen vurulduğu öğrenildi. 

Beyoğlu, Taksim, Balo Sokak'taki bir eğlence mekanında saat 01.00 sıralarında meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, iki ortağı bulunan mekanın, ortaklarından birisinin hisselerini bir başka kişiye devretmesiyle başlayan anlaşmazsızlık, kavgaya dönüştü. İki ortak arasında günler süren tartışmalar, gece saatlerinde ortaklardan biri olan Abdül Baki Karakuş'un adamlarıyla Balo Sokak' taki mekanı basmasıyla silahlı çatışmaya döndü. Çatışma esnasında barda bulunan ve saldırıya uğrayan taraflardan Ali Ozman (20), Mehmet Salih Oruç (29) ve Fatih Hocaoğlu silahla vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandılar. 

Olay yerinde bulunan vatandaşların kendi imkanlarıyla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırdığı yaralılardan Ali Ozman, kalbine ve karın boşluğuna aldığı iki mermi nedeniyle hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Barda yaşanan kavganın hemen ardından olay yerinden kaçmak isteyen Abdül Baki Karakuş ve yaklaşık 10 kişi oldukları tahmin edilen adamlarından Ferhat Ayvaz, Barış Sani, Fuat Kaya ve Adnan Keten, çatışmanın meydana geldiği sokaktaki güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

TEK SUÇU O AN ORADA OLMAKTI! 

Polislerin kendisini fark ettiğini gören Karakuş, silahını kendisine yönelen polislere doğrultarak bilinçsizce ateş etmeye başladı. Olayın gerçekleştiği sokağın bir yan sokağı olan Ekrem Tur Sokağa doğru yönelen saldırganın silahından çıkan bir kurşun, o sırada sokaktan geçmekte olan Aziz Şener (54) isimli vatandaşın başına isabet etti. Şener, başına isabet eden tek kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan şahıs ise kargaşadan faydalanıp kaçmak isterken önünü kesen bir polis ekibi tarafından yakalandı. 

Kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Şener için olay yerine hemen sağlık ekipleri çağırıldı. Ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesine kaldırılan Şener, hemen ameliyata alındı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şener, hayatını kaybetti. 

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Yaşanan olayın ardından, gözaltına alınan 5 kişi üzerlerinden çıkan 1 adet silah ve 1 adet bıçakla Taksim Polis Merkezine getirildi. Gözaltına alınan kişilerin buradaki yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmaları devam ederken, olay yerinden kaçarak uzaklaştıkları ve 5 kişi oldukları tahmin edilen diğer saldırganları arama çalışmaları sürüyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

haber beylenler beyen miyenler